Integraal Fotografie | Aanbod
19080
page,page-id-19080,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
bekina-cover-1
FOTOREPORTAGES

Van alle fotografie doe ik reportagewerk het liefste. Rondlopen, sfeer opsnuiven, opgaan in de omgeving of toch weer niet,  gestolen momenten fotograferen,  en mooie herinneringen en verhalen vastleggen. Dat kan gaan van een privéfeest, een opening van een bedrijf tot professionele beurzen. Er valt altijd wel iets uniek of authentiek weer te geven.

CONTACTEER ME
TRAINING BEELDVERWERKING

Het programma Adobe Lightroom is mijn ding. Als fotograaf ben ik zeer snel overgestapt op Lightroom. Het is gewoon zo’n fijn, compact programma. Op en top gemaakt door en voor fotografen. Ik hou van efficiënt werken. En dat mag je letterlijk begrijpen: op korte termijn veel beelden verwerken op zo’n goed mogelijke manier. Want dan is er nog tijd over voor creativiteit. Tijd om te experimenteren in Lightroom in combinatie met andere programma’s zoals Photoshop enzo. Als docent heb ik een aantal jaar lesgegeven aan volwassen: Lightroom en fotografie aan beroepsfotografen en amateurfotografen. Lightroom heeft amper geheimen voor mij.

_dsc0275-bewerkt
_dsc0147-nik-nat-rots

Wil je graag privétraining? Of een groepstraining? Dat kan. Voor privétraining hanteer ik een uurprijs die afneemt, naarmate de tijd toeneemt.

Voor groepstraining hanteer ik een blokprijs.
Natuurlijk spreken we op voorhand duidelijk jouw wensen door. De training is op maat van jouw vragen. Dat kan heel algemeen zijn of juist heel gedetailleerd. Zoals jij wenst…

CONTACTEER ME